Betaalmogelijkheden

 

DIRECT VEILIG ONLINE BETALEN MET iDEAL (Nederland)

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. 

VOORAF OVERMAKEN

U kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf over te maken. Het verwerken van de order zal iets langer duren. Als u kiest voor vooraf overmaken maakt u het totale bedrag over naar rekeningnummer NL34INGB0007313499 t.n.v Nicky's Beautysalon o.v.v. uw factuurnummer. Zodra het bedrag na controle bij Nicky's Beautysalon binnen is zal de order verzonden worden. 

BETALEN BIJ AFHALEN

Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om de bestelling af te halen. Dit kan vanaf het moment dat uw betaling binnen is, heeft u het bedrag niet betaald via IDEAL dan kunt u bij afhalen contant of per pin betalen.

Afhalen kan alleen op afspraak.

 


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2021 Nicky's Beautysalon - Smellies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel